onsdag 14. oktober 2009

Drep andre, men nei jeg er ikke en morder

Hvis du er for dødstraff, la meg si en ting til deg. Du er en morder! Det er en handling som er imot menneskerettighettene. Hvis du skal dømme et annet menneske som har begått en så stor kriminalhandling at de fortjener dødstraff, plasser dem i fengsel for livtid. Hvis du drepe et menneske uansett hvordan, er det drap. Hvis du dreper noen som drepte noen andre, er du like ille som dem. Du er en morder! (http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=575188)

Det har vært saker der uskyldige mennesker har blitt dømt til døden! Opps han var nok uskyldig, men men, en mindre menneske i verden da. Tenk deg selv i den persons situasjon, når elektristene går gjennom kroppen, eller sprøyte veksen flytter inn og sakte dreper deg, men s den tar deg vekk fra dine kjære. (http://arkiv.nettavisen.no/Nyhet/372704/-+Cameron+uskyldig+henrettet.html)

Tenk litt før man dømmer noen. Det er ikke din plass å dømme, det er bare en som dømmer og det er Gud, og hvis du dømmer så førdømmer du andre. Gi liv og glede til andre, ikke drep den, heller bruk den til hva det er ment til, nemlig å leve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar