onsdag 14. oktober 2009

Hjelp, vi lever i et så godt land at vi blir eldre!


Nei, og atter nei! Hva er det vi i Norge driver med. Vi snakker om å øke skatt og beregningsystemet. Hva kommer til å skje til de eldre mødrene våre og forfedrene våre som skiftet våre bleier når vi var barn. Er det slik at vi skal behandle de eldre, som vi vil bli handlet selv når de gråe hårene begynner å spirer frem. Er det slik at vi skal ta de eldre ut med høye skatt? Jeg må nok si at jeg er enig med Dag Refling, utredning sjef i Huseiernes landsforbund. Skal vi ta de gamle fruene ut med skatt. Er dette en straff vi i Norge får pågrunn av god levevillkår. Vi som lever et så godt liv, skal straffe de eldre som kjempet for landet vi idag kan kalle vårt! Skal vi straffe dem som fødte oss, for at vi skal ta dem ut.

Det er ofte eldre mennesker som bor i gamle hus og vis den nye budsjetten skal angripe de eldre pågrunn av at de bor i et gammelt hus, går det alltid an å forandre budsjettet. De eldre som bor alene i enebolig hus ligger, har bosatt seg i et verdifult bolig, men med bare en støtter i spillet, og så hever vi priset. De ga oss liv, de ga oss en stemme til å bruke. De ga oss hender og føtter til å gå og arbeide, også bruker vi det imot dem, ved å ta dem ut med vår kunnskap med ny budsjett. (http://www.dagbladet.no/2009/10/13/nyheter/innenriks/statsbudsjettet_2010/regjeringen/skatt/8560405/)

Det er så typisk av regjerring å gi de eldre et bedre liv enn de har. De kaster dem ut av sine hjem, og plasser dem inn i eldreomsorg. Er det rett å slenge noe ut i kurven og ha en fremmede vaske deg, og ta vare på deg til du dør. Hva er det regjerringen vil. Dere har makt, men bruk den på å hjelpe, kanskje med mer hjemme besøk, la våre forfedre få den varen de fortjener. La dem føler familie, hjemmet de har skapt for oss.

1 kommentar:

  1. Gøy å se den nye layouten på siden din. I like it!

    Jeg er helt enig i at vi ikke kan behandle våre eldre på denne måten. De har bidrat med så mye. Bra at du tar opp dette temaet!

    SvarSlett