tirsdag 13. oktober 2009

Nobel til krigfører!


Nobelspris i år 2009 går til den nye presidenten som har vært i styret nesten 11 måneder, og hva har han gjort? Barack Obama har kanskje vunnet folkets stemme, men det holder ikke. Han tar nobelprisen og er den helten. Hva tenker Norge med? Snakk om å gi ros før handling, hvis det var sånn vi oppdro barna våre, ville de alle oppført seg som bortskjemte unge. Han kunngjorde i mars at han ville sende flere soldater til Afghanistan. 21.000 nye soldater må sette seg selv i krigslinjen, og flere blir sendt.(http://www.dagbladet.no/2009/10/13/nyheter/utenriks/usa/barack_obama/afghanistan/8548959/)

Mens disse fedrene og mødrene kjempe for fred i et annet land, sitter Obama i god stolen sin og koser seg med den nye mut (hund) sin, og får tildelt nobelspris for noe han ikke har gjort, men noe som han kommer til gjøre. Denne fyren er i krig, i krig, og han skal få fredprisen! Hvis ikke jeg tar feil, er ikke krig fred! Krig, fred. DET ER IKKE FRED!

Mennesker som får Nobelsprisen burde ha reddet liv, eller gjort noe extra orginelt for å hjelpe menneskeheten. Men en mann som har vunnet stemmer og vunnet kampen for amerikansk president, som har stort makt til å gjøre mye av det han vil, skal plutselig stikke av med en pris som ikke var fortjent. Det er bra han inseer det selv, se for deg selv på filmklippen nedenfor; (http://www.youtube.com/watch?v=p7bHkH779qg)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar