tirsdag 13. oktober 2009

Perfekt kropp, falsk identitet


Er det slik at det vi ser, er det som er perfekt. Vi kan se kendiser med sine flott veltrente brune hårløse kropp, også tenker vi, hmm det er jo perfekt. Er det riktig at vi skal tro at det sånn en kropp skal se ut. Jeg skal svare deg helt ærlig, nei det er det ikke. Når vi leser om saker som Larsåsen krever å få bildene sine fjernet fra Brun og Blid, sier det veldig mye om hvordan median påvirker utseendet. Når en stor nyhet fra VG sin side snakker om kroppen, noe som er helt uvesentlig for de fleste, reklamere det også til utseendet og hvordan perfekte mennesker blir fremstilt! (http://www.vg.no/sport/friidrett/artikkel.php?artid=575039)

Endå mer nyheter om endå en baby som Heidi Klum har poppet ut, ingen bryr seg. Vi vet at du er pen, og klarer å stramme magen inn til neste catwalk om 2 dager, men det er fordi du har pengene og ressursene til din disposisjon. Vanlig mennesker med en utdanning, og et liv utenfor mediet blir dårlig påvirket av det de leser og ser, og hvis vi ikke har noe interesant å vise eller noe mer hensikt vekkende enn Pamelas nye pupper som ser utsom lemlestet vann meloner, kan vi godt gå tilbake til gammel dags tv, der vi fikk inn begrenset kanaler, og fokuserte på det mer viktigere. (http://www.dagbladet.no/2009/10/13/kjendis/mote/baby/8550554/)

Husk dette! Du er perfekt som du er, og ingen skal si imot deg. Man har kanskje ikke den beste brun fargen, eller de hviteste tennene, men du er du, og du er normal, ikke falsk og full av botaks, og fult med silikon! Det er bra å være menneske, og ikke en kylling som har blitt nappet, stappet med fyll, og plukket ut fjær på, samtidig som den blijavascript:void(0)r marinert i medias bilde.

3 kommentarer:

  1. Interesant, men litt forvirrende, men det virker som du er interesert i kropper, og har god kunnskap i det saken gjelder;)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Dristig tekst og bilder.
    Men du har gode poeng!
    Anbefaller deg å minske bildene, slik at teksten blir mer synlig. Får du har mye bra på hjertet så ikke så overdøves av bildene ;)

    SvarSlett